Salsfaget

Salsmedarbeidarar jobbar i ei rekkje private og nokre offentlege verksemder. Oppgåvene er marknadsstrategi, marknadsføring og salsarbeid, ulike salsmetodar (telefonsal, nettsal, direktesal, meirsal), kommunikasjon og sosial samhandling, bruk av teknologiske hjelpemiddel og inngåande kunnskapar om bedrifta sine produkt Ein salsmedarbeidar må vere kunde- og serviceorientert, blid og høfleg, kunne ta initiativ, arbeide kreativt og systematisk, både sjølvstendig og saman med andre. God kommunikasjonsevne og sosial dugleik er avgjerande kvalitetsfaktorar. Du bør vere ryddig, ha økonomisk sans og gode språkkunnskapar.

A til Å Grafisk Design og Media AS

Treng du marknadsmateriell til ein kampanje, ny webside, ny messestand, eller er du i gong med produktemballasje? A til Å hjelper deg gjerne med å komme fram til den beste løysinga. Dei holder til i Horne Brygge, Strandgata 17 i Florø.

Coop Vest SA

Coop Vest SA er ein medlemseigd organisasjon nærare 54000 medlemmar,og laget driv si verksemd i Sogn og Fjordane og på Sunnmøre. Extra Førde, Extra Naustdal og Coop Mega i Førde er med i Pro Opplæringskontoret.

Cubus Florø

Cubus Florø finn du på AMFI Florø. Cubus er godkjent lærebedrift i salsfaget.

Europris avd. Førde

Europris er en av landets mest kjente kjeder. Over 90% av alle nordmenn sier de kjenner til Europris. Butikkene deres er lokalisert over hele landet, og de vokser med ca. 10 nye butikker hvert år. Ca. 20% av butikkene er eid av franchisetakere og de siste 80% er egeneide butikker.

Ferske Smakar

Ferske Smakar sin idè er at kunden skal få mogelegheit til å bestemme utsjåande og smakar i si eiga kake, og dei kjem gjerne med tips og idear undervegs. Ferske Smakar legg stor vekt på at produkta skal vere smakfulle og gode, samstundes som dei skal vere flotte å sjå på.

INTIN AS

INTIN AS har en klar målsetting om å bli en ledende faghandel i Norge på ny smarthusteknologi. Deres slagord «enklere og tryggere» skal gjelde både det produktet som sluttbruker får, og det som de leverer av produkt og tjenester til boligleverandører og installasjonsbedrifter. Grunnleggerne av INTIN AS har lang fartstid innen elektronikk/IT, men jobber stadig for å bli bedre.

Kontorspar Førde

Kontorspar Førde holder til på Øyrane i Førde. Dei er 7 tilsette som gjer sitt ytterste for at kundane skal oppleve god service og at dei gjer din arbeidsdag enklare. Du kan enten nytte butikken deira, eller logge deg inn som kunde i nettbutikken. Nettbutikken er open 24/7 og all utkøyring av bestilte varer skjer frå butikken i  Førde. Det sikrar deg rask service og "kortreiste" leveringar.

Nor Tekstil avd. Jobbpartner Florø

JobbPartner er en del av Nor Tekstil-konsernet. Jobbpartner leverer arbeidstøy, arbeidssko, verneutstyr, fritidsklær og -sko til både bedrifts- og privatmarkedet.

Nor Tekstil avd. Jobbpartner Førde

JobbPartner er en del av Nor Tekstil-konsernet. Jobbpartner leverer arbeidstøy, arbeidssko, verneutstyr, fritidsklær og -sko til både bedrifts- og privatmarkedet.

R-Profile AS

R-Profile As vart stifa i 2007 under navnet Reklameloftet Digma AS. Dei har spesialisert seg på å levere dei fleste typer effekter som blir brukt innan reklame i dag. R-profile betegner seg som ei grafisk produksjons bedrift, som fokuserer på å utvikle ideer fra skisse til ferdige kommunikasjonsprodukter.

Rema 1000 Evja

Siden 1979 har REMA 1000 tilbudt kunder over hele landet et godt valgt utvalg av dagligvarer av god kvalitet til de laveste prisene. REMA 1000 Evja i Florø er medlem i Pro Opplæringskontoret.

Solheim Diesel

Dersom du liker å jobbe med båtar og motorar, er Solheim Diesel bedrifta for deg. Her er både båt- og motorverkstad, der ein reparerer båtar og båtmotorar, og butikk for det meste innan båtliv.

Footer

pro_logo_sw.png

Pro Opplæringskontor for industri- og teknologifag

Concordbygget, Firdavegen 6

6803 Førde

Logg inn OLKWEB