Salsfaget

Salsmedarbeidarar jobbar i ei rekkje private og nokre offentlege verksemder. Oppgåvene er marknadsstrategi, marknadsføring og salsarbeid, ulike salsmetodar (telefonsal, nettsal, direktesal, meirsal), kommunikasjon og sosial samhandling, bruk av teknologiske hjelpemiddel og inngåande kunnskapar om bedrifta sine produkt Ein salsmedarbeidar må vere kunde- og serviceorientert, blid og høfleg, kunne ta initiativ, arbeide kreativt og systematisk, både sjølvstendig og saman med andre. God kommunikasjonsevne og sosial dugleik er avgjerande kvalitetsfaktorar. Du bør vere ryddig, ha økonomisk sans og gode språkkunnskapar.

A til Å Grafisk Design og Media AS

A til Å lagar logoar, grafiske profilar, websider, lettleste magasin, nyheitsbrev og filmsnuttar. Vi gjer alt frå idéutvikling til ferdig produkt i lag med kundane våre. A til Å starta si historie i 1993 – og har ei lang referanseliste frå papir til digitale flater. Vi følgjer kundane våre heile vegen frå idé til ferdig produkt – FRÅ A TIL Å.

Coop Vest SA

Coop Vest SA er ein medlemseigd organisasjon nærare 54000 medlemmar,og laget driv si verksemd på Vestlandet og på Sunnmøre. Extra Førde, Extra Naustdal og Coop Mega i Førde er med i Pro Opplæringskontoret.

Cubus Florø

Hos Cubus er det enkelt å finne sesongens favorittplagg til hele familien. Her finner du jeans med den beste passformen, deilige strikkegensere,søte barneklær og de fineste sommerkjolene! Kvalitet, komfort, funksjon og bærekraft, til gode priser, gir alltid gode handleopplevelser! Butikken er luftig, oversiktlig og enkel å finne frem i, med stor vekt på god kundeservice.

Elkjøp Fjordane AS

Elkjøp er Nordens største forhandler av elektronikk og har siden 1962 vokst og blitt mer enn 10 000 engasjerte mennesker over hele Norden. I Norge er vi godt over 4000 medarbeidere og har rundt 140 butikker. I regnskapsåret 2018/2019 omsatte Elkjøp Nordic varer og tjenester for 38,3 milliarder kroner med et driftsresultat på 1228 millioner NOK.

Europris avd. Førde

I mai 1992 åpnet Wiggo Erichsen opp den første Europris butikken i Stavanger. Butikken, som bærer navnet Støperigata, er i dag en av 240 Europris butikker. I år 2000 kjøpte «engrosgrûnderen» Terje Høili seg inn i Europris og tok oss med på en fantastisk reise hvor vårt merkenavn virkelig ble kjent for allmenheten.

Ferske Smakar

Ferske smakar vart i 2011 starta opp av Gudrun Johanne Eikeland –konditor, og Anette Hestad -konditormeister og bakarmeister. Verksemda vart starta i lokalar på Noss i Lundegrend. I 2013 kjøpte Ferske Smakar ein kafè i Førde (Napoleon Conditori). No føregår all verksemd i Førde på kafèen og i det tilhøyrande produksjonslokale. Ferske Smakar har no ca. 8 årsverk.

INTIN AS

INTIN AS har en klar målsetting om å bli en ledende faghandel i Norge på ny smarthusteknologi. Deres slagord «enklere og tryggere» skal gjelde både det produktet som sluttbruker får, og det som de leverer av produkt og tjenester til boligleverandører og installasjonsbedrifter. Grunnleggerne av INTIN AS har lang fartstid innen elektronikk/IT, men jobber stadig for å bli bedre.

Kontorspar Førde

Kontorspar Førde holder til på Øyrane i Førde. Dei er 7 tilsette som gjer sitt ytterste for at kundane skal oppleve god service og at dei gjer din arbeidsdag enklare. Du kan enten nytte butikken deira, eller logge deg inn som kunde i nettbutikken. Nettbutikken er open 24/7 og all utkøyring av bestilte varer skjer frå butikken i  Førde. Det sikrar deg rask service og "kortreiste" leveringar.

Nor Tekstil avd. Jobbpartner Florø

JobbPartner er en del av Nor Tekstil-konsernet. Jobbpartner leverer arbeidstøy, arbeidssko, verneutstyr, fritidsklær og -sko til både bedrifts- og privatmarkedet.

Nor Tekstil avd. Jobbpartner Førde

JobbPartner er en del av Nor Tekstil-konsernet. Jobbpartner leverer arbeidstøy, arbeidssko, verneutstyr, fritidsklær og -sko til både bedrifts- og privatmarkedet.

Normal

NORMAL er en kjede med butikker som selger helt normale varer til unormale priser. Alle varer vi tar inn og selger er helt normale ting, som du bruker i din helt normale hverdag.

Parkkiosken Mix Sogndal

Velkommen til Mix Sogndal! Kiosk, Café, Selskapslokale og Turistinformasjon.

R-Profile AS

R-Profile As vart stifa i 2007 under navnet Reklameloftet Digma AS. Dei har spesialisert seg på å levere dei fleste typer effekter som blir brukt innan reklame i dag. R-profile betegner seg som ei grafisk produksjons bedrift, som fokuserer på å utvikle ideer fra skisse til ferdige kommunikasjonsprodukter.

Rema 1000 Evja

Siden 1979 har REMA 1000 tilbudt kunder over hele landet et godt valgt utvalg av dagligvarer av god kvalitet til de laveste prisene. REMA 1000 Evja i Florø er medlem i Pro Opplæringskontoret.

Solheim Diesel

Dersom du liker å jobbe med båtar og motorar, er Solheim Diesel bedrifta for deg. Her er både båt- og motorverkstad, der ein reparerer båtar og båtmotorar, og butikk for det meste innan båtliv.

Footer

pro_logo_sw.png

Pro Opplæringskontor for industri- og teknologifag

Concordbygget, Firdavegen 6

6803 Førde

Logg inn OLKWEB